POKLANJAMO vam BESPLATAN DOWNLOAD albuma “Mystical Journey” by DJ HaryIF

08.03.2018. 


Poštovani

Pošto je danas vrijeme darivanja i mi smo odlučili da vas obradujemo jednim besplatnim poklonom :)

Ovo su linkovi sa koji možete da “skinete” album “Mystical Journey” koji potpisuje DJ Hary IF.

http://extramagazin.ba/download/MysticalJourney_mp3.zip
http://extramagazin.ba/download/MysticalJourney_wav.zip

Nadamo se da ćete uživati u ovoj albumu koji če vas odvesti u jednu sasvim novu “muzičku dimenziju”

Više o autoru …

DJ HaryIF (Haris Dedić), rođen je 1965. godine. Sretno je oženjen i ponosni roditelj troje djece. Postao je uspješan DJ nastupajući u brojnim klubovima, a zadnjih 25 godina bio je jedan od muzičkih urednika tuzlanskog Radio Kameleona. Diplomirani je inžinjer tehnologije, odsjek Zaštita na radu i očuvanje čovjekove okoline, bez dana radnog staža u toj oblasti. Ono po čemu ga većina poznaje je njegov dugogodišnji i uspješni rad sa Grupom IF. Tu grupu je osnovao i za nju je napisao većinu pjesama koje su uokvirene u albumu “Valjda, ne znam, možda” (Winn, 2005). Treba pomenuti i brojne festivalske nastupe sa kojih je Grupa IF donosila mnogobrojne nagrade. Nakon stavljanja rada Grupe IF u “stand by” stanje, prije dvije godine, odlučio je realizovati svoj dugogodišnji san, snimiti album instrumentalne muzike.

DJ HaryIF

Prvi incijalni poticaj dobio je od organizatora biciklističke utrke “Sarajevo Grand Prix“, za čije potrebe je uradio zvaničnu kompoziciju koja je korištena u svim promo materijalima vezanim za ovaj veliki sportski događaj. Nakon toga, na nagovor konceptualne umjetnice, Edine Selesković, a kao zvučnu kulisu za njenu izložbu, “Think Freedom“, uradio je audio kulisu za taj performans. Nakon toga, u vlastitom studiju, sam, tokom 2016. godine, komponuje, programira, snima i radi postprodukciju za svoj prvijenac nazvan “Mystical Journey“. Na tom “magičnom putovanju” očekuje vas 10 kompozicija “zapakovih” u ovaj konceptualni album, sa kojim ćete obići cijeli svijet. I za kraj, postavlja se pitanje, zašto je ovaj album već dvije godine čekao da bi se predstavio publici? Odgovor je prost… “mislim da ću ovih dana ‘ponovo krenuti na put’“, kaže Haris.

zadnja1BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!