Pjevač neprikosnovenog glasa Kemal Hasić objavio je danas spot za pjesmu „Zamisli“ (VIDEO)

02.04.2018. 


Na novoj pjesmi Hasić je nastavio saradnju sa odličnim timom. Muziku i aranžman radio je Milorad Mića Nikolić, koji je aranžirao i njegovu posljednju pjesmu „Da mi živiš dugo dugo“ na tekst Kemalovog oca Senada, dok je Adrijana Jovanović, koja stoji iza velikih hitova Ljube Aličića „Ako me voliš, pogledaj me“ i „Crveno obuci“, autorica teksta za „Zamisli“.

Kemal Hasic sa saradnicima

Spot je sniman u Sarajevu pod rediteljskom palicom Anisa Mujanovića i on je danas od 18 sati postavljen na zvaničnom kanalu na YouTubeu.

Kemal Hasic2

– Saradnja sa Mićom Nikolićem datira od 2000. godine i mog albuma „Nikad oči nisu stare“. Do nje je došlo zahvaljujući mom tadašnjem producentu Mirku Paviću, pošto sam jedan od rijetkih pjevača koji je karijeru počeo kako treba, imao sam svog producenta koji je ulagao u mene. Pjesma „Nikad oči nisu stare“ je moja lična karta, uz numeru „Nemoj majko da me čekaš“, a obje su mi otvorile vrata estrade. Gdje god sam snimao, nikada nisam zvučao tako dobro kao sa Mićom. Jednostavno, to je manir pjevanja i komponovanja na kojem sam ja odrastao i na koji sam naučio. Mišljenja sam da nismo napravili pjesmu, već djelo za sva vremena. Kada je spot u pitanju nastavio sam saradnju sa Anisom i kolege koje su ga vidjele prije premijere imale su samo riječi hvale – kazao je povodom premijere nove pjesme Kemo Hasić.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!