PDA Tuzla upriličio iftar za više od 300 članova, simpatizera i gostiju

12.06.2018. 


U organizaciji Povjereništva Gradskog odbora PDA Tuzla jučer je u Kristalnoj sali Hotela „Tuzla“ upriličen iftar za više od 300 članova, simpatizera i gostiju nove političke partije.

„Posljednje ramazanske dane željeli smo provesti s dragim osobama i s njima podijeliti radosne trenuke iščekivanja iftara, koji je jedna od posebnih blagodati mjeseca posta.U ime PDA Tuzla, i u svoje lično ime, čestitao bih svim pripadnicima islamske vjere sretan predstojeći praznik, Ramazanski Bajram, sa željom da ga dočekaju u sreći, zdravlju i veselju zajedno sa svojim porodicama“,poručio je domaćin iftara Senad Mehmedinović, predsjednik Povjereništva GO PDA Tuzla.

Mehmedinović je ujedno i pozvao sve prisutne na najveći zajednički iftar na Balkanu – „Bošnjaci na Drini“, koji će se održati 11. juna u Konjević Polju, odnosno 27. noći ramazana, a koji organizuju Udruženje građana “Podrinje” i Medžlis Islamske zajednice Bratunac.

Iftaru su, pored članova tuzlanske PDA, prisustvovali i Mirsad Kukić, predsjednik PDA BiH, Azmir Husić, potpredsjednik PDA BiH, Senad Alić, predsjednik Skupštine TK i predsjednik Povjereništva Kantonalnog odbora PDA TK, Jakub Suljkanović, premijer TK i član Povjereništva KO PDA TK, zatim državni, federalni i kantonalni zastupnici, kao i ministri u Vladi TK-a iz reda PDA, predsjednici općinskih organizacija PDA na nivou TK-a, predsjednica Asocijacije žena i mladih GO PDA Tuzla sa rukovodstvom te predsjednici povjereništava po mjesnim ograncima.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!