OVO JE ČISTA EMOCIJA: Hame Nalić promovisao baladu koja će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

15.01.2018. 


Svega nekoliko minuta nakon velike premijere na Grand televiziji, Facebook profil tuzlanskog muzičara Muhameda Hameta Nalića je bio preplavljen fenomenalnim komentarima i riječima podrške.

U emisiji Halo, halo kod Vesne Milanović upriličeno je premijerno izvođenje pjesme “Stani noći”, koja će, sudeći prema prvim reakcijama i komentarima biti pjesma koja će se dugo pjevati, uz koju će se razbiti poneka čaša, kroz glavu će proći stara ljubav i probudiće se i najsitniji osjećaji.

Čini se kako je Hame u ovu pjesmu uložio svaki atom svoje emocije, a da je ta emocija prepoznata, dokazuje i činjenica da su brojni ljubitelji njegovog rada oduševljeni konačnim produktom na kojem je pažljivo i precizno rađeno u proteklih nekoliko mjeseci.

Finalista prošle sezone muzičkog takmičenja Nikad nije kasno uskoro će pristupiti ekranizovanju ove predivne i emotivne balade, a na veliko zadovoljstvo, najavio je i saradnju sa jednim od najboljih bosanskohercegovačkih tekstopisaca i producenata, no, do novog projekta uživajte u “Stani noći”.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!