Otvoren showroom Zelenih Dolina u Tuzli

19.01.2020. 


U Tuzli je svečano otvoren prvi Showroom Zelene Doline u BiH i to na trećem spratu RK ”Tuzlanka” u sklopu Omega Beko shopa.

Mljekarna Celje postoji od 1962. godine. Od tada do danas, uložila je mnogo truda, novca i ljubavi u sve što radi, a rezultat su visokokvalitetni proizvodi koji nose oznaku ”BEZ GMO”. Omega d.o.o. i Mljekarna Celje su poslovni partneri već više od 20 godina, a ekskluzivnu distribuciju na području BiH, Omega je započela 2012. godine.

Proizvodi Zelene Doline se mogu naći u svim trgovinama širom BiH, a showroom će služiti za održavanje prezentacija i promocija, testiranje novih proizvoda i upoznavanje građana Tuzle i šire sa proizvodima koje imaju u ponudi.

Širok asortiman proizvoda, kvalitet, svježina i okus, samo su neki od faktora koji su utjecali da Zelene Doline danas budu jedan od najpoznatijih brendovamliječnog programa u BiH.

Pored toga što su proizvodi bez GMO, u ponudi imaju i jogurt i mlijeko bez laktoze. Mlijeko bez laktoze se trenutno ne može kupiti u BiH, ali vjerujemo da će u budućnosti uspjeti na tržište plasirati i njega zbog svih građana kojima ista uzrokuje zdravstvene probleme.

Zelene Doline zajedno sa Bekom često organizuje promocije, gdje uz kampanju ”Eat like a pro” promoviše vrijednosti zdrave ishrane i zdravog načina života.

Omega d.o.o. i Zelene Doline će se i dalje truditi da kupcima pruže najbolje proizvode i uslugu.

 

  • SPONZORIRANI ČLANAK


BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!