Održan najveći Robinzon BRODOLOM do sada – Hiljade posjetilaca plesalo do ranih jutarnjih sati na jezeru Modrac

07.07.2019. 


Blizu deset hiljada posjetilaca sinoć je na jezeru Modrac uživalo u najvećoj plesnoj zabavi ovoga ljeta. Dobar provod trajao je do ranih jutarnjih sati i pokazao je da Robinzon BRODOLOM na orginalnoj lokaciji je jedinstven događaj na ovim prostorima.

Organizatori su se za ovu godinu potrudili da sam nivo produkcije ove manifestacije, dovedu na još jedan stepenik više. Počevši od proširenja samog dance floor-a, do bine koja se protezala cijelom dužinom mola na preko 200m2 te posebno urađenog audio – vizuelnog sistema za ovu priliku.

RBP C - Copy

RBP Chelina Manuhutu - Copy

Gostujući DJ-ji su dokazali zašto su baš oni bili odabir organizatora.

Chelina Manuhutu sa svojim setom više od dva sata je držala atmosferu na samom vrhuncu. Djevojka sa adresama u Amsterdamu i Ibizi, koja vrtoglavo brzo osvaja pozornice najprestižnijih festivala i dešavanja u svijetu po prvi put je gostovala u BiH, a nakon performansa od sinoć, možemo tvrditi „sigurno ne i posljednji“.

Prava „ludnica“ je nastupila sa prvim taktovima kada se na sceni pojavio DJ Tarkan, čovjek koji više od decenije slovi za najboljeg turskog DJ-a. Planetarno popularnim učinili su ga kreativnost izvrsnih tečnih setova, žanrovska svestranost koja obiluje progresivnim, orijentalnim i ljetnim zvukom, briljantna produkcija kao i vještina mixanja, što je sve i pokazao na svom nastupu na Robinzon BRODOLOM party-ju.

RBP DJ Tarkan - Copy

RBP D - Copy

Kao i svake godine, pored glavnih zvijezda, line up je popunila prva liga domaćih DJ-i, resident ekipa Robinzon Brodolom-a u sastavu: BORG, EDUY i DON Q.

RBP B - Copy

Zavjesa je spuštena na ovogodišnji Robinzon BRODOLOM, a već su počeli planovi i pripreme za slijedeću godinu. Organizatori najavljuju ponovo najveći plesni spektakl na jezeru Modrac, a nije nebitno napomenuti da je i ovogodišnji party, zahvaljujući dobroj organizaciji i velikom broju ljudi koji su uključeni u istu, prošao bez i najmanjeg incidenta.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!