Novi poraz košarkašica Jedinstva, Amerikanka Eaton nije nastupila

22.01.2020. 


U zaostaloj utakmici 8. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine za košarkašice sinoć su u Tuzli snage odmjerile ekipe Jedinstva Dženex i Mladog Krajišnika.

Slavile su gošće iz Banja rezultatom 77:60, koje si imale konstantnu prednost tokom cijelog susreta. Već na poluvremenu rezultat je 36:46, a do kraja utakmice koš razlika je povećana na +17 u korist Maldog Krajišnika.

Najefikasnija u pobjedničkom sastavu bila je Milena Rađenović sa 30 poena, 10 skokova i 7 asistencija, dok je kod domaćih bolja od ostalih bila Naida Ruščuklić sa 22 postignuta poena.

U ovoj utakmici trener Mirza Oštraković nije mogao računati na Amerikanku Keyeru Ginu Eaton, koja je registrovana tek nakon 8. kola u kojem je ova utakmica sa Mladim Krajišnikom trebala biti odigrana.

Košarkašice Jedinstva u do sada odigranih 13. kola imaju četiri ostvarane pobjede i nalaze se u donjem dijlu tabele.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!