Nakon što je napustio Tuzla City: Husejinović se vraća u Slobodu?

15.12.2019. 


Doskorašnji ofanzivni veznjak Tuzla Cityja Said Husejinović u potrazi je za novim klubom nakon što je raskinuo ugovor sa mlađim tuzlanskim premijerligašem nakon okončanja jesenje polusezone Premijer lige BiH.

Husejinović je u Tuzli bio standardan igrač i njegov odlazak došao je kao iznenađenje, no čini se da neće dugo biti u potrazi za novim klubom, s obzirom na to da je nekoliko timova već izrazilo želju za njegovim dovođenjem.

Prema informacijama do kojih je došao portal Sport1.ba, Husejinović je već stupio u pregovore sa svojim matičnim klubom Slobodom, iz koje je tokom ljeta i otišao u Tuzla City. Husejinović je 2008. godine u jednom od najskupljih transfera u klupskoj historiji iz Slobode prešao u Werder Bremen, a u nastavku karijere igrao je za Sarajevo te zagrebački Dinamo.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!