Musical Small World na sceni BKC TK

15.05.2018. 


Small World – Musical koji kroz poznate likove i najpoznatiju muziku iz animiranih filmova je obilježilo djetinjstvo mnogih generacija, mlađih i starijih, a koji vas vodi kroz svijet bajki kroz čaroliju biće prikazan na sceni BKC TK.

Jedinstven ugođaj vam pruža preko 100 izvođača na sceni i kroz ples vrhunskih balerina, vratit će vas u najljepše trenutke vašeg života, vrijeme bezbrižnosti, sreće i prvih ljubavi. Starije generacije će se sa sjetom sjećati svoga djetinjstva, a mlađe imaju priliku da dožive čaroliju Dizlilenda. Kroz jedinstven događaj i magičnu priču na kraju ćete poželjeti da traje duže, jer vrijeme jednostavno leti.

Imat ćete čast da na daskama BKC – a plešu najbolje bosanskohercegovačke balerine koje su ambasadori i priznate umjetnice u svijetu. Small World je mjuzikl koji je rađen na muziku iz najpoznatijih crtanih filmova vremena 70. i 80- tih godina na malim ali i velikim ekranima. Muzički aranžer za mjzikl Small World je kompozitor i pijanist prof. Armen Škobalj, koji je i idejni tvorac nastalog mjuzikla i poznati pijanista, muzičar, kompozitor.

Attachment-1

Naime, ideja je nastala iz razloga da se djeci i omladini pokaže kako se i danas može kao i ranijih godina, bez korištenja modernih tehnologija – mobitela, uživati i zabavljati se u dobroj muzici, plesu i glumi. I tako je nastao Small World, koji kroz svoj cjelokupni umjetnički izraz (u scenskoj formi  mjuzikla) dolazi do svih generacija, od 7 – 77.godina.

Musical Small World biće prikazan na sceni BKC – a u četvrtak, 07. 06. 2018. godine sa početkom u 19,00 sati. Ulaznice možete kupiti u Marketing službi BKC – a i u cd shopu „Mido“ na Korzu. Svc informacije i rezervacije na kontakt tel. 035/311 070.

JU BKC TKBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!