Mlade rukometašice Jedinstva AR na turniru u Dardi

12.02.2018. 


Rukometašice tuzlanskog Jedinstva AtlasRelaxa u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva sudjelovat će u subotu na jednodnevnom međunarodnom turniru u Dardi kod Osijeka.

Uz domaćina ŽRK Dardu i tuzlanski sastav nastupit će još ekipe Olimpije iz Osijeka i Jedinstva iz Brčkog, rečeno je Feni.

– Za razliku od turnira u Hadžićima minulog vikenda, gdje smo osvojili pobjednički pehar, turnir u Dardi se organizuje za mlađe rukometašice, tako da ćemo nastupiti s igračicama koje se pripremaju za priključenje seniorskoj ekipi ili već treniraju s našim prvim timom – izjavio je za Fenu Elmir Grabčanović, trener tuzlanskog tima.

U Jedinstvu AtlasRelaxu očekuju da će tokom naredna dva dana znati s kim se sastaju na startu turnira, koji će početi u subotu u 11 sati, a završit će istog dana finalnim susretom u večernjim satima.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!