Melisa Činić osvojila zlato na takmičenju „Just Dance Fest“ u Sarajevu

08.10.2019. 


Dana 05.10.2019. godine u Sarajevu je održano takmičenje „Just Dance Fest“  u modernim plesovima na kom su uzeli učešće i predstavnici UPK iz Tuzle.

U kategoriji Hip hop solo Adults 1 female takmičarka Melisa Činić je osvojila zlatnu medalju. Ovo takmičenje je bilo prvo u ovoj takmičarskoj sezoni. Dana 08.10.2019. godine Melisa Činić SHZA putuje u Pariz  na takmičenje „Red Bull Dance Your Style“ a na kojem će učestvovati plesači iz 30 država koji su pobjednici svojih regionalnih takmičenja.

Trener i koreograf modernih plesova  Meliha Jahić je saopštila: „Melisa Činić je izuzetna plesačica kojoj želimo puno uspjeha i sreće na predstojećem takmičenju i nadamo se dobrom rezultatu“.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!