Mejdan domaćin najvećeg derbija Futsal lige BiH

13.12.2019. 


Najveći derbi Premijer futsal lige BIH  igra se 14.12.2019 ( subota) u 17.00 sati u tuzlanskom Mejdanu između domaće ekipe FC „ Salines Tuzla City“  i gostujuće momčadi FC „Mostar SG“ iz Mostara.

Nakon poraza u Gračanici, Jarčeve očekuje još jedna izuzetno atraktivna i zahtjevna utakmica ali olakšavajuća okolonost je što se susret igra na domaćem terenu i pred vjernim navijačima.
„ Ovo je posljednja utakmica jesenjeg dijela Premijer futsal lige BiH i voljom žrijeba je odlučeno da upravo aktuelni prvak BiH gostuje Jarčevima. Ostaje žal zbog prethodne utakmice  jer bi zasigurno u subotu i ulozi bili još veći.
No i ovako će ova utakmica biti mamac za navijače iz Tuzle i okoline, a po najavama i iz regiona!“- poručili su tuzlanski Jarčevi.

Razlog više da sala Mejdana bude puna je i taj što će navijači dobiti priliku da vide trenutno najbolje futsalere koje BiH trenutno ima, a koji igraju za ova dva tima.

Domaćini će igrati bez bitnog igrača Vladimira Džombića koji je suspendovan ali i par povrijeđenih  igrača ali ne sumnjaju da će ostali dati sve od sebe da nadomjeste njegov izostanak.  Tuzlanski Jarčevi pozvali su svoje sugrađane da u što većem broju dođu u Mejdan, daju im podršku i budu šesti igrač u borbi za izlaz u Evropu.

Utakmicu će prenositi City TV iz Mostara, a susret će se moći pogledati i na You Tube kanalu.

Press  FC Salines Tuzla CityBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!