Luka Kozarević objavio pjesmu „Luda“ koju potpisuju Igor Vukojević i Alek Aleksov (VIDEO)

28.12.2020. 


Luka Kozarević pjesmom „Luda“ osvojio je simpatije publike u našoj zemlji. Za kratko vrijeme ova kompozicija, za koju tekst i muziku potpisuje bh. kantautor Igor Vukojević, a aranžman Alek Aleksov, našla je put do ljubitelja dobre muzike. Sigurno da je tome doprinijeo i odličan spot koji je uradila Area 7 Entertainment pod rediteljskom palicom Jasmina Pivića.

 

Ovo je debitantski singl 36- godišnjeg Luke, a muzika i pjevanje već godinama su njegova velika ljubav.

– Ploviti morem koje se zove muzika mi je oduvijek bila želja. Želja koju sam sebi ispunjavao ne tako rijetko, ali u krugu meni dragih ljudi. Neobavezno, neopterećeno formom, čisto iz ličnog zadovoljstva podigao sam moje „muziciranje“ na viši nivo krenuvši na časove pjevanja kod Igora Vukojevića. Nakon određenog vremena čuo sam pjesmu „Luda“ koju je Igor napisao davno. Nije mi trebalo mnogo da prepoznam da je to ono što ja volim da slušam sa temom koja je neprolazna i o čemu bih ja mogao da pjevam, iskreno i sa uživanjem. Pošto živimo u vremenu kada se u svemu traži poruka, ja želim da prenesem svoju, a to je da budete pametni, staloženi, mirni…, ali u ljubavi ludi. Pošto mi je skromnost vrlina, očekujem da će i sa publikom biti uspješno kao što je bilo sa saradnicima, koji su od ozbiljnog posla napravili istinsko uživanje – kaže Luka Kozarević koji u narednom periodu najavljuje nastavak saradnje sa ekipom koja je realizirala singl “Luda”, te se zahvaljuje sponzorima …. koji su bili dio njegovog debitantskog projekta.

 

Igor Vukojević ima samo riječi hvale za svog sugrađanina iz Doboja.

– Luka je momak koji je prototip zvijezde. Nasmijan iskreno, neopterećen nebitnim stvarima, duhovit… Muzički smo napravili interesantnu priču, a zahvaljujem se Aleku Aleksovu za sjajan aranžman pjesme. Alek je radio sa “velikim” bendovima i pjevačima kao što su Dženan Lončarević,  „Lexington band“, „Amadeus“ i mnogim drugim. I Lukina “Luda” zvuči super i sigurno da ćete je narednih mjeseci moći često slušati na radio i TV stanicama – kaže Vukojević.

 

 BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!