Lidija Vukićević kao vino: Sa kim je glumica odmarala u Crnoj Gori

16.09.2020. 


Za glumicu Lidiju Vukićević često kažu da je kao vino, što je starija to bolje izgleda, a godine su joj blagonaklone. To pokazuju i posljednje fotografije koje seksepilna glumica svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama.

Posljednjih dana Lidija je odmarala u Crnoj Gori, gdje joj društvo pravi prijateljica iz Sarajeva Slobodanka Vujan Boba.

 

img_boba_lidija

Poznato je koliko glumica vodi računa o svom fizičkom izgledu, a u Budvi se stalno sunčala i kupala tako da je postigla savršen ten. Ipak, Vukićević nije samo odmarala u Crnoj Gori, već je uradila i set fotografija za novu kolekciju brenda Sorgaro.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!