Košarkaši Vogošće pobjedili Slobodu u Mejdanu

12.04.2019. 


U okviru 5. kola Lige za prvaka, večeras su u maloj dvorani Mejdana košarkaši OKK Slobode doživjeli neočekivan poraz od Vogošće rezultatom 56:80 (13:17, 17:22, 10:24, 16:17).

Domaći su nastupili oslabljeni, jer zbog povreda nisu nastupili vrlo bitni igrači, Gregory Thondoiuf i Zlatko Jovanović, ali bez obzira na to, pružili su slabu igru.

Gosti su vodili od početka susreta, s vrlo malim oscilacijama, a ključnu prednost ostvarili su u trećoj četvrtini koju su riješili u svoju korist sa 10:24 i kada je prednost iznosila više od 20 poena razlike (40:63).

Do kraja susreta igrači trenera Josipa Pandže nisu uspjeli ublažiti poraz koji u konačnici neće imati veliku rezultatsku štetu, ali hoće u odnosu prema navijačima koji su nezadovoljni napustili dvoranu.

U domaćem timu jedini s dvocifrenim učinkom bili su Milivoje Božović sa 14 i Enes Latifagić sa 12 poena.

U ekipi Vogošće  Đorđe Mičić je ubacio 25, Immanuel King 17, Clemons Evert 13, a Vladimir Vranić 12 poena.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!