Košarkaši BiH u “Mejdanu” će imati veliku podršku sa tribina protiv Grka

19.02.2020. 


Tehnički organizatori kvalifikacione utakmice  Bosna i Hercegovina – Grčka za Evropsko košarkaško  prvenstvo 2021., koja će se 24. februara u 20.00 sati odigrati u Dvorani ”Mejdan” u Tuzli, danas su u prodaju pustili posljednji, preostali dio ulaznica za ovaj veliki sportski događaj.

– Zadovoljstvo nam je konstatovati da su do sada u prodaju plasirane ulaznice skoro u potpunosti prodate, što znači da će naši košarkaški reprezentativci imati veliku podršku sa tribina dvorane Mejdan, u što niti jednog trenutka nismo sumnjali –  saopšili su organizatori: OKK Sloboda, SKPC Mejdan i Sportski savez TK.

Organizatori apeluju na sve gledatelje sa kupljenim ulaznicama da ranije zauzmu svoja mjesta u dvorani, te da vode brigu o malodobnim osobama, koje će u dvoranu moći ući samo sa kupljenim ulaznicama.

Prodaja preostalih ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 10 KM, do same utakmice biće organizirana na ranije naznačenim lokacijama.

Organizatori se nadaju da će navjači uveličati ovaj sportski događaj svojim prisustvom i bodriti “Zmajeve” do važne pobjede.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!