Komora u posjeti SKPC “Mejdan” Tuzla

30.07.2020. 


Delegacija Kantonalne privredne komore Tuzla, upriličila je posjestu SKPC “Mejdan” Tuzla. Nedret Kikanović predsjednik Komore, sa saradnicima je obišao poplavljene prostorije Sportskog kulturno-privrednog centra “Mejdan”.

U razgovoru sa Jasenkom Elezovićem direktorom “Mejdana”, upoznati su sa problemima koje je uzrokovala nedavna poplava. Vidljivi su tragovi vodene bujice, parket u velikoj dvorani je skoro pa potpuno uništen, i sasvim je sigurno je je pričinjena velika materijalna šteta. Kako je istakao direktor Elezović, očekuje se zvanična procjena štete koja će usmjeriti daljnje aktivnosti na saniranju problema. Već su “Mejdan” ranije posjetili i predstavnici Gradske uprave, Vlade i Skupštine Tuzlanskog kantona, apeli za pomoć i  podrška stižu od brojnih sportskih kolektiva i institucija.

Mejdan2

I Grad Tuzla i Vlada Tuzlanskog kantona su spremni pomoći obnovi Mejdana a dogovoreno je i da će Kantonalna privredna komora Tuzla dati podršku animiranjem privrednika i javnosti pozivima na pomoć. Apel za pomoć Mejdanu objavljen je na web stranici Komore, na Led displayu koji je posatavljen na zgradi Komore, u Vijestima iz privrede koje Komora distribuira svako jutro na oko 600 mail adresa u BiH, Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori. I ovom prilikom, upućuje se apel svima koji su u prilici, da pomognu Mejdanu u ovoj veoma teškoj situaciji. Pozivamo Vas da, u skladu sa vašim mogućnostima, pružite finansijsku pomoć uplatom na račun broj: 1321002022764967, a za uplate iz inostranstva na račun broj: IBAN: BA391321010098470964 otvoren kod NLB BANKE TUZLA sa naznakom „MEJDAN ZA BUDUĆE GENERACIJE“.
Pozivom na telefonski broj 090291060 donirate 2,00 KM za pomoć u obnovi Mejdana.

Mejdan3

MejdanPomocBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!