KO SDP Tuzla: Denis Bećirović ima najveću podršku za člana Predsjedništva BiH

10.03.2018. 


Socijaldemokratska partija (SDP) Tuzlanskog kantona obavjestila je danas javnost i svoje čalnstvo da je unutar SDP-a u toku proces kandidiranja za Opće izbore 2018. godine.

– Prema dosadašnjem broju pristiglih kandidata za člana Predsjedništva BiH na Tuzlanskom kantonu, ubjedljivo najveću podršku ima prof.dr. Denis Bećirović – saopćeno je iz KO SDP-a BiH Tuzla.

U skladu s tim, Predsjedništvo Kantonalne organizacije sinoć je na proširenoj sjednici zauzelo stav da bi najbolji kandidat za Predsjedništvo ispred SDP-a BiH bio Bećirović ali da će se demokratska procedura provesti do kraja, kako bi se na organima KO SDP BiH Tuzla donijela konačna odluka.

Konstatovano je da je unutar Kantonalne organizacije visok stepen organizaciono-akcijskog jedinstva i sinergije, sa spremnošću da se motiviraju sve demokratske snage unutar društva, kako bi se na predstojećem izborima promijenilo “morbidno, apatično i poludiktatorsko stanje koje pritišće Tuzlanski kanton i BiH”, navodi se u saopćenju iz KO SDP BiH Tuzla.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!