Klub vodenih sportova “Sprint” Tuzla obilježio prvu godišnjicu rada

24.10.2017. 


Klub vodenih sportova “Sprint” Tuzla je sinoć, 23.10.2017.g., na bazenu Hotela Tuzla obilježio prvu godišnjicu postojanja i rada.
U proteklih godinu dana djeca, roditelji i treneri u klubu postigli su mnogo, izjavio je Sejbin Brašnjić, glavni trener kluba.

„Prošla je godina dana od kako je naš klub osnovan i mi smo jednostavno željeli da sa djecom i roditeljima to obilježimo na svečan način. Tokom godine kroz klub je prošlo stotinjak djece, a na svakom treningu okupimo od 30 do 40 mališana koji rado dolaze na bazen“ , dodao je Brašnjić.
U procesu obuke neplivača, djeca upoznaju nove prijatelje, druže se i zabavljaju u vodi i suhom, usvajaju motoričke sposobnosti i poštuju svoje drugare.

„Nama je najbitnije da napravimo dobru bazu plivača i za sada smo fokusirani na školu plivanja. Naravno, ambicija nam je da od ove djece probamo napraviti takmičare. Ovdje mališani mogu naučiti sve ono što je najvažnije kada je u pitanju plivanje“ – kaže Brašnjić.

Sinoć su djeca osim u kupanju uživala i u zabavi koju su za njih pripremili treneri kluba.

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 17.30 do 18.30 sati, roditelji i njihova djeca mogu doći na bazen u Hotel “Tuzla” i saznati sve detaljne informacije ili kontaktirati trenere na brojeve telefona + 387 61 854 606 / + 387 62 555 080 / + 387 61 076 515.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!