Kerber, Opća opasnost, Ina&OMG na BeerTZ Festu u julu mjesecu u Tuzli

11.03.2018. 


Nakon spektakularne manifestacije Advent u Tuzli, na platoou Hotela Tuzla očekuje nas još jedan događaj koji će sigurni smo oboriti sve rekorde posjećenosti. Naime od 4. do 7. jula na istom mjestu održava se prvi BeerTZ Fest.

Organizatori najavljuju dolazak svih relevantnih pivara iz Bosne i Hercegovine ali i iz regiona, tako da će posjetioci moći uživati u najboljem što ova industrija nudi na jednom mjestu.

kerber

Svaku noć festivala čekuju nas i koncerti istinskih regionalnih zvijezda. Druženje počinjemo sa jednim od bendova koji je obilježio osamdesete, sa nama je KERBER. Biće ovo jedinstvena prilika da se podsjetimo njihovih najvećih hitova, a sjajni momci iz Niša, koji po prvi put gostuju u Tuzli dolaze u orginalnoj i za ovu priliku proširenoj postavi od deset članova. Sa nama će se na BeerTZ Festu družiti i jedan od najboljih rock bendova na Balkanu – Opća opasnost iz Hrvatske, dok nam iz Sarajeva dolazi trenutno najveća zvijezda u BiH, Ina&OMGroup. Na festivalu će nastupiti i jedan od najpopularnijih cover bendova iz Češke, djevojke i momci iz sastava HUPKI DUPKI, a kao domaćini tu će biti i tuzlanski bendovi Retro i TNT.

opca opasnost 1

Iako je ostalo još par mjeseci, pripreme za ovaj festival se privode kraju, tako da nas u julu mjesecu u Tuzli očekuje prava pivsko-muzička fešta, na koju ste svi pozvani.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!