KBS Tuzla pokrenuo kampanju ‘Sport za sve’

11.02.2020. 


Fondacija tuzlanske zajednice u suradnji sa Klubom borilačkih sportova Tuzla (KBS Tuzla) pokrenula je kampanju “Sport za sve” kako bi osnažili uticaj sporta i doprinijeli pravilnom razvoju djece i mladih. Kampanja se odnosi na prikupljanje novčanih sredstava za renoviranje budućeg multifunkcionalnog prostora “Centar za rast i razvoj djece i mladih”.

KBS Tuzla i Fondacija žele vratiti najmlađe sportiste u Mejdan u velikom broju.

Cilj kampanje je obezbijediti multifunkcionalan prostor u svrhu jačanja sportskog duha i unapređenja kvalitete života djece i mladih Tuzle. Za ostvarenje projekta potrebno je prikupiti sredstva u vrijednosti od 5.500 KM do 1. maja 2020. godine.

KBS Tuzla već 23 godine uspješno provodi misiju razvijanja pozitivnih društvenih vrijednosti, uključivanja djece i mladih u sport a njihova vizija je formirati buduće mlade olimpijce koji će predstavljati BiH. KBS Tuzla je više od karatea, to je i akademija kretanja. Dokaz uspjeha KBS Tuzla je više od 6.000 članova i više od 8.000 osvojenih medalja do sada, saopćeno je iz KBS Tuzla.

Svakom članu zajednice koji želi učestvovati u kampanji prikupljanja sredstava, KBS Tuzla nudi poklone – klupski kalendar, klupska majica, zastavica kluba, te reklamiranje donatora/sponzora.

Svi koji žele donirati i uključiti se u kampanju “Sport za sve” mogu to učiniti u bilo koje vrijeme on-line na linku: VIDEO ili na račun br. 1321 0020 0707 4926 kod NLB banke.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!