Karatisti iz sedam zemalja na turniru ‘Valentinovo 2018’ u Tuzli

11.02.2018. 


Više od hiljadu karatista iz 80 klubova Hrvatske, Austrije, Srbije, Crne Gore, Slovenije i BiH sudjelovat će na 3. međunarodnom turniru “Valentinovo 2018“ koji se u nedjelju održava u Tuzli, saznaje Fena.

Organizator turnira je karate klub “Do“ iz Tuzle, prvi takmičari izlaze na tatami u 9,30 sati, kada počinje nadmetanje u katama, dok će službeno otvaranje turnira biti u 13,30 sati.

– Najzanimljiviji dio turnira predstavljaju borbe seniorskih ženskih i muških selekcija, za što su obezbijeđene vrijedne nagrade u iznosu od 1000 eura – kaže Anto Krešić, glavni trener u KK “Do“.

Turnir “Valentinovo 2018“ održava se u Sportskom centru Mejdan, uz finansijsku podršku Grada Tuzla i Vlade TK, rečeno je Feni.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!