Još jedan uspjeh takmičarki KRSG Sloboda, ovaj put u Sofiji

25.10.2017. 


U nedjelju 22.10.2017. god. gimnastičarke kluba ritmičko-sportske gimnastike ”Sloboda” su učestvovale na međunarodnom turniru ritmičke gimnastike u Sofiji  “GOLDEN CUP LOKOMOTIV 2017” i osvojile 13  medalja: 4 zlatne, 3 srebrene i 6 bronzanih.

Na turniru je učestvovalo 200 gimnastičarki iz 11 zemalja, a to su Rumunija, Bugarska, Kazahstan, Holandija, Bosna i Hercegovina, Belgija, Rusija, Irska, Italija, Njemačka i Mađarska.

,,Osvojiti 13 medalja na turniru gdje učestvuju gimnastičarke iz Rusije, Bugarske, Rumunije i drugih zemalja koje su u svjetskom vrhu u ritmičkoj gimnastici je veliki podvig i uspjeh za naš klub a i BiH. Čestitam svojim gimnastičarkama”- rekla je trenerica Svitlana Tinjić.

 

Medalje su osvojile:

Elena Lončar – 2 zlatne, 1 srebrena

Amila Bećirović – 1 srebrena, 2 bronzane

Nejla Muradbegović – 1 zlatna, 1 srebrena, 1 bronzana

Belma Mešić – 2 bronzane

Irma Jukić – 1 zlatna, 1 bronzana

Amna Selimović je zauzela 4. mjesto a Sara Muradbegović 5. mjesto

 

Sljedeći nastup gimnastičarki Slobode je na ”19th Slovenian Challenge Tournament” u Sloveniji 11.-12. Novembar 2017.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!