Grad Tuzla sa 25.000KM podržao organizaciju utakmice rukometne reprezentacije BiH

12.01.2018. 


Zahvaljujemo igračima i Stručnom štabu rukometne reprezentacije Bosne  i Hercegovine na ostvarenoj veličanstvenoj pobjedi u Švicarskoj.  Zahvaljujemo svima koji su pomogli organizaciju utakmice u St. Gallenu  u Švicarskoj i organizaciju utakmice u Tuzli. Grad Tuzla je pomogao  organizaciju utakmice u Tuzli, u iznosu od 25.000 KM i drago nam je da je podršku pružila Vlada TK i drugi sponzori.

Poznavajući naše navijače, u subotu očekujemo prepun Mejdan, vrhunsku  atmosferu i sjajnu podršku, koja će dati vjetar u leđa našim  reprezentativcima i dovesti ih do pobjede.

Sretno Bosno i Hercegovino!BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!