Flash mob nastup GUD “Lege Artis” u Bingo City Centru Tuzlake ostavio bez daha (VIDEO)

25.12.2016. 


Neobičan performans odigrao se u Bingo City centru Tuzla, gdje je Mješoviti hor napravio Flash Mob i time iznenadio mnoge posjetioce ovog popularnog tržnog centra.

 

Ovim performansom članovi Mješovitog hora “LegeArtis” Tuzla najavili su svoj tradicionalni Novogodišnji Gala Koncert koji će se održati 29. 12. 2016 godine u BKC TK sa početkom u 19h.

 

Na adresi Bingo centra “sasvim slučajno” zatekli su se kamermani RTV 7 koji su ovaj neobičan performans i snimili.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!