FACEBOOKIJADA oduševila Tuzlake uz brojne nagrade

13.11.2017. 


Proteklog vikenda u Tuzli je ispred TC Robot održana 1. Facebookijada u organizaciji Kreativa Marketinga. Događaj koji je svojom spontanošću oduševio brojne građane Tuzle koji su taj dan fotkali, pravili selfije i sve to slali na Facebook stranicu Kreativa Marketinga. Mnogi od njih su zahvaljujući svojim fotkama osvojili i brojne nagrade sponzora ove manifestacije. Iz Kreativa Marketinga uskoro najavljuju i novo okupljanje fanova Facebooka na novoj lokaciji.

 

(fotografije: tuzlarije.net)BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!