Ekipa Narodnog nagradila Tanju Petrović

10.07.2018. - 16:32 


Za manje od mjesec dana od kako je u eteru, Narodni radio postao je omiljeni mediji u domovima mnogih Tuzlaka.

Jedna od stalnih slušateljki na frekvenciji 93,4MHz je i Tatjana Tanja Petrović, koja je prije par dana uputila zanimljivo pismo podrške ekipi ovoga radija u kome je napisala:  – Ja sam slijepa djevojka 100%, ovo piše moja mama u konsultaciji sa mnom. Mnogo sam sretna od kako mogu slušati Vašu stanicu. Hvala Vam i želimo Vam puno sreće u daljem radu. Pozdrav!

Zato je danas ekipa Narodnog na čelu sa Harisom Dedićem, producentom ovoga radija posjetila Tanju i uručila joj posebno za nju brendiranu majicu sa logom i brojem 001.

Ovaj poklon prijatno je iznenadio Tanju ali i njene roditelje, a iz Narodnog poručuju da je ovo samo početak njihovih promotivnih aktivnosti na području Tuzlanskog kantona.

Podsjećamo Narodni radio možete slušati za sada na području grada Tuzla na frekvenciji od 93,4MHz

Tvoj život, tvoji hitovi!BoljaTuzla.ba (članak poslao čitatelj) - Stavovi izneseni u ovom članku ne predstavljaju stavove portala BoljaTuzla.ba. BoljaTuzla.ba ne garantuje njihovu tačnost ili potpunost. Svi korisnici portala su saglasni sa činjenicom da lično snose svaki rizik vezan za pristup i korištenje sadržaja ove web stranice. BoljaTuzla.ba isključuje svoju odgovornost za svaku direktnu i/ili indirektnu štetu nastalu ili koja bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala , kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovog web portala.


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!