Djevojke iz tamburaškog sastava La Banda oduševile Tuzlake

12.11.2017. 


U prepunoj Gradskoj Kafani u Hotelu Tuzla, djevojke iz tamburaškog sastava La Banda iz Novog Sada sinoć su održale svoj prvi nastup u BiH.

Zadovoljna lica, gromoglasni aplauzi, horsko pjevanje, ples … potvrda su da su one ovim svojim nastupom osvojile srca Tuzlaka.

Za ovaj nastup inače je vladalo ogromno interesovanje, a iz menadžmenta Gradske Kafane najavljuju njihovo ponovno gostovanje u ovom prostoru, koji je za kratko vrijeme svojom jedinstvenom ponudom već postao omiljeno okupljalište u Gradu soli.

Inače pored novog nastupa La Bande u Gradskoj Kafani nas u decembru očekuje par zanimljivih gostovanja, a kao „šlag na tortu“ biće organizovani doček Nove godine sa Elmom Hadžić i Miralemom Šarićem.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!