„Dani kulture Irana“ u BKCu Tuzla

08.02.2019. 


U okviru manifestacije „Dani kulture Irana“ koja će se održati u Tuzli u periodu od 14-16. februara 2019. godine, u četvrtak, 14.02, u Galeriji BKC-a Tuzla sa početkom u 18,00 sati biće otvorena Izložba kaligrafije autora Seida Rezaija, te drvoreza i grnčarije.

Nakon svečanog otvaranja izložbe, u velikoj sali BKC-a Tuzla će se održati i Koncert tradicionalne iranske muzike, koju će izvoditi grupa „FARHANG“.

Manifestacija „Dani kulture Irana“ se održava u povodu obilježavanja 40. godišnjice iranske revolucije.

Organizator ove manifestacije je Kulturni centar Ambasade IR Iran – Sarajevo.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!