BOSS zahtjeva da se zbog niskih noćnih i jutarnjih temperatura pusti u pogon probno centralno grijanje u Tuzli

30.09.2017.
Predsjednik Kluba vijećnika BOSS-a u Gradskom Vijeću Tuzla Mirnes  Ajanović zatražio je od menadžmenta JKP Centralno grijanje d.d. Tuzla  da se od naredne sedmice, zbog niskih noćnih i jutarnjih temperatura,  prije početka sezone centralnog grijanja pusti u pogon probno grijanje  u stambenim objektima, obdaništima, školama, ustanovama i drugim  pravnim licima u Tuzli.
S obzirom da je u protekloj sedmici završen remont u Termoelektrani  Tuzla, te da su ispunjeni svi tehnički uslovi, posebno od strane  JKP  Centralno grijanje d.d. Tuzla koje je u proteklim godinama dokazalo  puni profesionalni angažman u obezbjeđenju adekvatnog i kontinuiranog  grijanja, neophodno je do početka sezone grijanja pustiti u pogon  probno grijanje radi zaštite zdravlja građana, a posebno djece i  starijih osoba, istakao je Mirnes Ajanović.

 
30.9.2017.                                                                                  Muamer Dedić, Press BOSS-aBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!