BOSS u povodu video materijala o obmani građana od strane nemoralne vlasti i političkih prevaranata koji putem plaćenih pristalica vozanih u autobusima prezentiraju lažnu podršku stranačkim promocijama

02.10.2018. 


Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović je na web stranici boss.ba prezentirao dokaze o skandaloznoj obmani građana od strane nemoralne vlasti i političkih prevaranata, koji putem dobro plaćenih pristalica, prevoženih brojnim autobusima od jedne do druge stranačke promocije – stvaraju lažnu sliku o navodnoj podršci građana izbornim obećanjima i frenetično aplaudiraju vrištanju samozaljubljenih lidera.

 
Prezentirani video materijal dokazuje da na preskupim skupovima i vašarima nacionalista, lažnih socijaldemokrata i ostalih manipulatora, finansiranih novcem prevarenih građana, nema građana koji vjeruju obećanjima političkih prevaranata. Stoga, predsjednik BOSS-a i kandidat za Parlament Federacije BiH Mirnes Ajanović poziva građane da izađu na izbore i glasaju protiv vlasti, i time ne dozvole da ih ponovo prevare nemoralni političari koji su bježali od birača na februarskim protestima 2014. godine kada su građani vatrom otjerali sa vlasti i nacionaliste i lažne socijaldemokrate, pa sada moraju na preskupim skupovima ubjeđivati i svoje članove da glasaju za njih.

 

2. 10. 2018.                                                                                    Muamer Dedić, Press BOSS-aBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!