BOSS u povodu skandalozne namjere nabavke policijskog vozila sa vodenim topom od milion maraka

20.05.2020. 


Skandalozna namjera nabavke vozila za posebnu namjenu sa vodenim topom od strane MUP-a Kantona Sarajevo – mora rezultirati smjenom odgovornih lica kako bi se spriječila nabavka vozila i dalje ponižavanje građana od strane vlasti prijetnjom upotrebe brutalne policijske sile, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Nedopustivo je da se namjerava dati milion maraka za policijsko vozilo sa vodenim topom, koje bi se upotrebljavalo protiv građana, a očito posebno protiv obespravljene boračke populacije, razočaranih i gladnih penzionera, nezaposlenih i antifašista, a ne protiv raznih fašista, četnika, ustaša i drugih domaćih izdajnika koji su izrazito dobro zaštićeni od strane vlasti prilikom javnog propagiranja mržnje i razdora među građanima BiH.

Ne smije se zaboraviti da je policiji 2018. godine naređeno razbijanje mirnih boračkih protesta upotrebom i policijskih pasa i svojevrsnih bojnih otrova ugrožavajući živote i zdravlje branilaca BiH, te je neophodno spriječiti nabavku vozila sa vodenim topom i dalje iživljavanje bilo koga nad građanima kako bi se zaštitili nemoralni političari i fašisti, istakao je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!