BOSS u povodu obaveze suprotstavljanja lažnim izbornim obećanjima

16.09.2020. 


U povodu predstojećih lokalnih izbora građani se već sada trebaju odlučiti da glasaju protiv vlasti i time ne dozvole nemoralnim vladajućim strankama i političkim prevarantima da ih ponovo prevare lažnim izbornim obećanjima i predizbornim šminkanjem ulica, odnosno komunalne infrastrukture koje je morala biti urađena u prethodnom periodu.

Posljedice neizlaska na izbore ali i pogrešnih odluka birača na izborima snose mladi koji su prinuđeni da napuste državu, poreski obveznici od svoje zarade, demobilisani borci koje režim redovno tuče, nezaposleni radnim mjestima koja su im upropaštena i oduzeta ili dodijeljena stranačkim miljenicima putem namještenih konkursa, obespravljeni radnici zbog niskih plata, dok penzioneri zbog pogrešnih izbornih odluka snose posljedice ne samo zbog mizernih penzija, nego i zdravljem zbog uskraćenog liječenja.

I ovih izbora nemoralna vlast za građane je spremila ponavljanje lažnih izbornih obećanja i prevara, i sve će svima obećati samo da ponovo dobiju vlast. Sve što ne valja u našoj državi ima zajednički imenitelj – kriminalna vlast lično-interesnih profitera iz SDP-a, SDA i drugih političkih prevaranata, koja je privatizovala i gradove i kantone i entitete i državu – i namjerava i dalje izbornim manipulacijama varati, pljačkati i držati građane taocima režima, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!