Balet na ledu u decembru u Tuzli

26.10.2017.
Sa velikim žaljenjem Vas obavještavamo da je došlo do promjene datuma i lokacije održavanja predstave Balet na ledu Državnog baleta iz St. Petersburga. Prije nekoliko dana obaviješteni smo od strane glavnog zastupnika ovog prestižnog baletnog ansambla, firme Art BG iz Sofije, da se zbog otkazivanja nastupa u Francuskoj i Hrvatskoj, svi datumi turneje u našem regionu moraju pomjeriti za kraj novembra/početak decembra. Novi datum koji nam je dodjeljen je 2. decembar.
Kako je dvorana Skenderija – Mirza Delibašić 1. i 2. decembra zauzeta, pokušali smo premjestiti događaj u Zetru, ali je naš zahtjev za rezervaciju dvorane, upućen Javnom preduzeću Zoi 84., odbijen bez navedenog razloga.
Shodno svemu tome, a kako smo obavezni realizirati događaj, prinuđeni smo ga premjestiti u drugi grad. Grad Tuzla, na čelu sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem i vodstvo dvorane Mejdan odreagirali su momentalno i pružili nam svu moguću podršku kako bi se ovaj jedinstveni program mogao realizirati i time obezbijedili kontinuitet turneje u ovom regionu.
Predstava u Banjoj luci će se održati 30.11. a predstava u Skopju 4. decembra tako da sada nema opasnosti od otkazivanja ostalih događaja na turneji. Ovim putem im se želimo od srca zahvaliti na pomoći.
Predstava Balet na ledu će se održati, dakle, 02. decembra u Tuzli, dvorana Mejdan. Uz duboko izvinjenje, obavještavamo sve one koji su kupili ulaznice za ovaj događaj da će važiti i za predstavu u Tuzli a ukoliko žele vratiti novac, povrat će se vršiti uskoro a o načinu i terminu će biti obaviješteni putem Facebook-a, portala kupikartu.ba i sredstava javnog informisanja. Naravno, tu je i naša info linija +387 61 289 789 putem koje se mogu dobiti sve informacije vezane za navedeni događaj.


BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!